And so we were done

Så kan stilikonerna och stylingcoacherna återigen (sitter det ihop?) andas ut och sätta sig ner. Jag har fixat designen. Det blev inte så bra som man hade kunnat hoppas, men tillräckligt för att slippa skämmas över min egen färgkombination. När jag tröttnar på det här, så blir det nytt igen.
Jag saknar faktiskt det gula en aning, men man kan inte få allt man vill.

Design-kaos!

Jag SKA fixa nya färger snart. Det här var bara preliminärt, på grund av att min bakgrundsbild blivit borttagen.

Dagen idag, igen.

Tjohej & tjoho i stugan.
Dagen börjar lida mot sitt slut och här sitter jag och sitter.
Idag är det onsdag och skoldagen onsdag är verkligen den snuskigaste jag vet. Det har jag skrivit typ åttatusenfemhundrasjuttiotre gånger eller något, men det är värt att nämnas igen. Blä!

Dock flög dagen på ganska så bra faktiskt. Det var mest Tessie som tyckte att dagen sniglade sig fram, men  det var faktiskt inte ett dugg konstigt. Hon hade ju inte träffat Matte på flera dagar och skulle göra det när skolan var slut. ^^ Slutet gott, allting gott. Jag träffade dem på bussen på väg hem och hon såg verkligen glad ut. (:

Som sagt, skoladagen gick inte så farligt långsamt. Inte som det brukar. Dessutom fick man sig ju en liten funderare på hur man kan lyckas låsa in sina egna skåpsnycklar i skåpet. Eller, det är inte så svårt egentligen. Frågan är bara: hur klantig får man bli? ^^ Tessie, Tessie.

Efter skolan bar det iväg hemåt och lite, lite, lite pluggande blev det faktiskt. :D En kvart i alla fall. :) Sedan gick jag ut. För vem vill sitta inne och uggla i det här vädret? VEM!? Medan jag gick omkring, funderade jag bland annat på ifall jag kanske skulle be Jennie komma ut. Hon hade ju faktiskt pratat om att hon ville gå prommenad någon dag. Fast jag orkade inte gå hem för att ringa och hon brukar inte ha mobilen på om hon inte håller på att skicka sms eller något, så jag slumpade den idén. Då får jag ett sms. Vem är det ifrån, om inte från Jennie? Så det slutade med att Jennie och jag gick vår prommenad. Det var minsann inte igår. ^^ Hoppas vädret håller i sig så vi kan gå snart igen. För det är värmen som krävs. Moha. 

Sedan åkte jag till träningen, som var lite elak och aningens hård. Nyttigt! Jaja. 
Nu sitter jag här som sagt. 
Nu kilar jag.
Bye! 

Blink

"I think it's time for me to leave." Den raden går om och om igen ut ur mina högtalare för tillfället. Eller, nu tog låten slut.

image41

Uppdatering

Jag antog att det var dags att skriva här igen, så jag masade mig in hit för att skriva en rad eller två. (Eller tre, eller fyra, eller fem, eller sex, eller sju, eller åtta, eller nio, eller tio, eller elva, eller tolv, eller tretton, eller fjorton, eller femton, eller sexton, eller sjutton, eller arton, eller nitton, eller tjugo... om jag fortsätter såhär så kommer ju raderna bara öka... så jag skriver helt enkelt inte fler än tjugo rader.

Nu är det i alla fall såhär att jag är hemkommen från disco. Jeppisen spelade. ^^ Det var trevligt minsann.
Imorgon ska jag träna (hårt) och efteråt ska jag träffa Jeppe. :D
Frågan är bara ifall någon är intresserad av vad jag ska göra? Strunt i det, JAG är intresserad!

Snart är det lov. Påsklov. Är inte det ett kraftigt vårtecken eller? Hoppas det blir varmt och soligt ute.
Jag längtar till nästa söndag. Då har jag och Jeppe halvårsdag. Ihi. <3 Myysigt!

Jag orkar inte skriva mer, så jag får helt enkelt ge upp det där med 20 rader. Jag har faktiskt skrivit bra mycket mer än 20 rader flera gånger förut. Så det finns sannerligen inget att klaga på. ^^

Ciao!

Brzzk

Nyfriserad och nyvaken.
Nej försten, inte nyvaken. Dock så blev jag väckt av telefonen klockan halv 9 i morse och efter det kom det massa folk. Jag fick inte sova bort den här studiedagen inte. Nänä. Jag är uppe och hoppar i alla fall och det är ganska skönt om jag får säga det själv. Det känns verkligen som att jag yrar nu. Bara massa struntprat.

Jag kan i alla fall tala om att jag är nyfriserad, svar ja. Om jag blev nöjd är ju däremot en annan fråga man kan ställa sig. Än så länge är jag inte nöjd och fundrar frenetiskt på ifall jag ska ändra tillbaka till så som jag hade förut. För tro det eller ej, men det går faktiskt någolunda att ändra tillbaka till dess ursprung. Jag får helt enkelt avvakta en aning.

Nu ska jag inte sitta här och slösa bort min dyrbara tid, som egentligen inte alls är så dyrbar, men som jag ändå inte vill slösa bort när det finns annat man kan göra.
Adjö.

Att vänta en glädje, är också en glädje

Jenny är i farten igen.
Det är vår och snart är det första april. Jag längtar lite. Jag längtar till mycket.

Jennys längta-lista:

Jenny ska klippa sig om 2 dagar
Studiedag om 3 dagar
Ingen naturkunskap om 5 dagar 
Påsklov om 2 veckor
Halvårsdag om 2 veckor och 1 dag
Påsk om 3 veckor
Teater i Linköping om 3 veckor och 5 dagar
Jeppe & Jenny hela helgen om 3 veckor och 6 dagar
Jenny = 17 om 5 veckor och 3 dagar
Valborg om 6 veckor och 2 dagar
Kanske sova hos Jeppe på valborg om 6 veckor och 2 dagar
Jeppisen = 17 om 6 veckor och 3 dagar
Ledig två dagar i rad om 8 veckor och 6 dagar  
Ledig pga. nationaldag om 11 veckor och 4 dagar
SKOLAVSLUTNING om 11 veckor och 6 dagar

Det är bara 2 månader och 3 veckor kvar till sommarlovet era slashasar! :D

För tydlighetens skull tar jag hela listan i bilder också:

image25image28image29
2 dagar                                   3 dagar                                 5 dagar 

image30<3image31  image32       
             2 veckor              2 veckor och 1 dag               3 veckor            3 veckor och 5 dagar


image33    image34     image35image36
3 veckor och 6 dagar   5 veckor och 3 dagar   6 veckor och 2 dagar   6 veckor och 2 dagar
image37image28image38image40
6 veckor och 3 dagar 8 veckor och 6 dagar  11 veckor och 4 dagar 11 veckor och 6 dagar

<3

Jesper Ripnäs,
min andra halva,
min tillflyktsplats när livet känns hårt,
min kärlek,
mitt lyckopiller,
min sysselsättning,
mitt intresse,
mina tankar,
mitt msn,
mina sms,
min älskling,
min ögonsten,
min längta-efter,
min bry-sig-om,
min sötnos,
min underbaring,
mitt allt,
min,
Jesper Ripnäs.
<3<3<3


image24


...

Ett ögonblick, jag försöker bara finna mig själv. ^^


Virus och bacillusker

Host, snörvel och tunga ögonlock som är obekväma att ha stängda.
Det positiva är ju dock att man får slippa skolan i några dagar. Det är ganska skönt faktiskt. Däremot så har jag inte kunnat ta hem boken som ska vara färdigläst om en vecka eller något. Har jag ens börjat i den? NEJ! Skit också.

Jag är alltså sjuk, för er som inte redan förstått det. Jag tycker inte att feber är så himlans farligt på dagarna. Då kan man ju, i alla fall, hantera det. På nätterna däremot... ojojoj!
Man vaknar typ 456765 triljoner gånger och kan inte somna om på grund av huvudvärk. Dessutom finns det verkligen inget bekvämt sätt att ligga på. Allt är bara så obekvämt, men man kan inte gå upp, eftersom man är TRÖTT!
Inte nog med det, först fryser man och gosar in sig i täcket och ligger så ett tag. Sedan så blir det varmt och man måste sparka bort täcket. Efter det, börjar man frysa igen och så håller det på.
Föresten så hjälpte inte ens Alvedonen jag tog. Fast det har jag ioförsig en aning om skälet till.

Förhoppningsvis är jag snart fit for fight igen. Tills dess lovar jag att inte hosta dig rakt i ansiktet utan att hålla för.  

image23

Våren är kommen!

Hej alla glada.
Idag kan jag stolt konstatera att våren är ett faktum.
Det är knappt fem grader ute och snön smälter i ryslig fart. Snödropparna har slagit ut och det spirar och knoppar i varje hörn. Solen skiner på himlen och strålarna värmer varje litet skrymsle. Ljuset letar sig in i varenda liten vrå. Morgnarna är ljusa och kvällarna lika så. Vattnet porlar nerför gatorna, likt en bäck en stilla sommardag. Ingen kan väl längre säga att det är långt till sommaren? 

V?V?V?V?
V?
V?V?V?


Nu ska jag sluta med att försöka vara poetisk för ett ögonblick. Jag är ledig! Det är inte helt fel. 
Nu ska jag gå och ge utlopp för min fåfänga, genom ögonbrynsplockning. Sen måste jag nog tyvärr plugga, men vad gör det? DET ÄR JU VÅR!   

Hej tomtegubbar

Jisses då.
Så nytt och ändrat det var här.
Jag har faktiskt inte den blekaste anting om vad jag ska skriva, för egentligen gick jag in här för att kopiera in en lista som jag snodde från Klaro, men jag upptäckte att listan framställde mig som, antingen en tönt, eller som en ängel. Det var i alla fall inte till min belåtenhet med tanke på att jag inte är så änglalik som man kunde ha trott. Tusan, vad alla läsare funderar nu. Skit i vad jag sagt hittills. Det blir bara fel så fort jag öppnar truten ändå. (Det är faktiskt lite sant. :D) Dock så har jag inte öppnat truten på ett tag eftersom jag skriver, men det är samma sak.

Imorgon är jag ledig. Vi har inga lektioner. Egentligen skulle vi bara ha sluppit naturkunsapen, men eftersom vi tyckte det lät onödigt att bara komma till skolan för en engelskalektion så gick vi och frågade ifall vi inte kunde slippa den också. Läraren (nämner inga namn) gick med på det tillslut, MEN vi skulle i så fall få några uppgifter att göra. "Visst", tänkte vi och var nöjda över vår triumf.
Senare kommer läraren och delar ut lappar med uppgiften. Jag ska härmed citera exakt vad som står på pappret:

Assignments for Monday     February 2 2007

1.
Write an essay    (about 30 min)
2. Read the pages 58-63 in Blue Print
3. Answer the questions on page 64, 1-4
4. Word work page 65. What do the words mean? Try to find them in the text and then you can find most of the translations on page 324
5.
If you have finished these exercises before 70 minutes have passed you can read your book


För det första, menar hon att vi ska göra allt detta, BARA för att få slippa EN lektion!?
För det andra, tror hon ärligt talat att jag efter att ha gjort allt det där, tänker läsa i någon bok? 

Jag har en sak att säga: GE OSS LITE FRITID FÖR EN GÅNGS SKULL. 
Vår skola är snål.

(Undrar föresten varför det står en tvåa i "Assignments for Monday     February 2 2007". Imorgon är det ju liksom den femte.)


Nu ska jag kila. Godnatt. 

Föresten, har jag sagt att jag älskar Jesper skitmycket?